Interieurontwerper Wachtebeke

Gedroomde thuisomgeving
Totaalconcept
Inspiratie van projecten

Bent u op zoek naar een interieurontwerper in Wachtebeke? Dan staat Jolie Jolie voor u klaar in de provincie Oost-Vlaanderen. Ze bekijkt uw interieur en de ruimtes rond, om te ontdekken wat uw stijl is. Uw wensen worden allemaal opgenomen en zo presenteert ze als interieurstylist in Wachtebeke u een afgewerkt concept.

Contact opnemen

Als interieurontwerper in Wachtebeke kan ze u gericht helpen

Uw woning moet als een thuis aanvoelen en dat is ook het doel van Jolie Jolie als interieurontwerper in Wachtebeke. Pas nadat ze een uitgebreid idee van uw smaak en stijl heeft, geeft ze u advies voor uw interieur. Misschien heeft u ook hulp nodig bij het ontwerp van uw tuinontwerp? Ook daarvoor kunt u terecht bij haar. Na het bespreken van uw wensen bekijkt ze als interieurstylist in Wachtebeke uw ruimtes, om een passend concept uit te werken. Heeft u zelf een paar ideeën opgepikt van haar blog? Laat het haar zeker weten! Als uw tuin ook veranderingen nodig heeft, laat u die ook onder handen nemen door uw interieurstylist uit Wachtebeke.

Kies voor haar expertise als interieurstylist uit Wachtebeke

Of u nu kiest voor een strak en modern interieur of en een woning die meer bohemien is, als architect helpt ze u verder. Als interieurontwerper in Wachtebeke weet ze waarmee ze bezig is. Ze staat voor u klaar voor het ontwerpen van uw binnenruimtes, maar ook voor uw buitenruimtes in de provincie Oost-Vlaanderen. Het ontwerp van uw tuin zal er vast en zeker geweldig uitzien en perfect passen bij uw interieur. Neem contact op met haar voor al uw vragen! Ze is bereikbaar via jolie.vanhimme@jolie-jolie.be of bel naar 0471 49 84 21.

Neem contact op

Overslagdijk 4
9185 Wachtebeke