Uw binnenhuisarchitect in regio Lokeren

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect in de buurt van Lokeren? Dan kunt u terecht bij Jolie Jolie in Wachtebeke. Uw stijl wordt geanalyseerd om zo te weten te komen hoe u uw interieur wenst. Heeft u zelf al ideeën? Dan kunt op haar rekenen om er een uitgewerkt concept van te maken voor uw huis in de provincie Oost-Vlaanderen.

Interieur met een knipoog door uw binnenhuisarchitect nabij Lokeren

Uw levenshouding? Eigentijds en een beetje eigenzinnig. Dat toont u met uw interieur. Tenminste als erover nagedacht is. Jolie Van Himme gaat als binnenhuisarchitect in regio Lokeren samen met u op zoek naar uw gedroomde thuisomgeving en geeft hier interieuradvies voor. Ze polst naar de stijl en sfeer die bij u past. Zo stelt ze een fris ontwerp voor dat úw eigenheid uitstraalt. Dat geldt ook voor een tuinontwerp, want dat is een verlengde van uw huis. Als interieurarchitect zorgt ze ervoor dat u zich overal in uw huis thuis voelt.

Vertrouw op haar deskundigheid en contacteer me

Vertrouw op het ontwerp van Jolie Van Himme in Wachtebeke en uw huis en tuin krijgt er een frisse wind doorheen. Ze is opgeleid als binnenhuisarchitect nabij Lokeren in interieurvormgeving én tuinontwerp. Dan bekijkt ze als interieurontwerper de ruimte rond uw woning om zo allerlei ideeën en inspiratie te ontdekken voor het ontwerp van uw interieur. Het resultaat is net zo uniek als uzelf. Wilt u graag zien wat ze al verwezenlijkt heeft in de provincie Oost-Vlaanderen? Lees dan haar blog voor inspiratie. Neem contact met haar op als vakkundige binnenhuisarchitect in regio Lokeren en vraag naar een offerte! Ze is bereikbaar via 0471 49 84 21 en jolie.vanhimme@jolie-jolie.be.

Neem contact op

Overslagdijk 4
9185 Wachtebeke