Tuin- en interieurarchitect nabij Lokeren

Bent u op zoek naar een tuinarchitect in de buurt van Lokeren? Dan kunt u rekenen op Jolie Jolie in Wachtebeke in de provincie Oost-Vlaanderen. Ze transformeert uw tuin om in een prachtige buitenruimte waar u echt kunt ontspannen. Wat u ook wilt van uw tuin, ze brengt uw concept tot leven.

Onze tuinarchitect nabij Lokeren maakt een naadloze overgang van binnen naar buiten

Uw woonruimte stopt niet wanneer u uit huis gaat. Het genieten begint in uw tuin, net zoals bewegen en leven. Jolie Van Himme maakt voor u een tuinontwerp dat uw binnenleven complementeert en verlengt. Ze doet dat door materialen, kleuren en vormen te mixen en ze verbindt zo binnen en buiten als tuinarchitect nabij Lokeren. Uw tuin speelt zo met uw interieur en de natuur. Ook maakt het niet uit of u een stadstuin heeft of een plattelandstuin, uw wensen worden uitgevoerd.

Contacteer ons voor een offerte

Heeft u een bepaalde visie in gedachten? Weet u alleen niet hoe u dat kunt uitvoeren? Dan vertrouwt u op haar als tuinarchitect in Lokeren in de provincie Oost-Vlaanderen. Als ze klaar is met het ontwerp van uw tuin, kunt u ook een binnenruimte laten ontwerpen. Neem contact op met haar en vraag naar een offerte van uw architect! Maak gebruik van het contactformulier of bel naar 0471 49 84 21. Ze is ook bereikbaar via volgend e-mailadres jolie.vanhimme@jolie-jolie.be.

Neem contact op

Overslagdijk 4
9185 Wachtebeke