Stadstuin Lokeren

Gedroomde thuisomgeving
Totaalconcept
Inspiratie van projecten

Wilt u graag een stadstuin laten ontwerpen in de provincie Oost-Vlaanderen door een architect in de buurt van Lokeren? Dan bent u bij de juiste persoon. Jolie Jolie in Wachtebeke maakt een stadstuin waar u volledig tot rust komt na een drukke dag. Wat u ook in gedachten heeft, ze verrast u met een prachtig design dat helemaal past bij uw levensstijl.

Contact opnemen

Uw stadstuin is bij haar in goede handen nabij Lokeren

Een stadstuin moet een verlengde zijn van uw huis in regio Lokeren. Dat maakt de architectuur even belangrijk als de inrichting van uw thuis. Omdat het een verlengde is, wordt er eerst gekeken naar uw binnenarchitectuur. Zo vindt ze ook uw stijl. Heeft u specifieke wensen die u misschien heeft opgepikt toen u naar haar blog keek? Vertel het en het wordt allemaal verwerkt in uw design. Denkt u in het verlengde daarvan aan een nieuw ontwerp van uw interieur? Ook daarvoor geeft ze u advies in de provincie Oost-Vlaanderen.

Gebruik haar advies voor uw stadstuin

Uw tuinontwerp zal er beter uitzien dan u gedroomd heeft. U vindt namelijk verrassende elementen in het ontwerp van uw stadstuin in Wachtebeke nabij Lokeren. Als architect kunt u op haar vertrouwen, dus contacteer haar voor de tuin van uw dromen! Bereik haar via het telefoonnummer 0471 49 84 21 of stuur een e-mail naar jolie.vanhimme@jolie-jolie.be.

Neem contact op

Overslagdijk 4
9185 Wachtebeke