Tuinontwerp Wachtebeke

Gedroomde thuisomgeving
Totaalconcept
Inspiratie van projecten

Wilt u graag dat iemand een tuinontwerp maakt voor u in Wachtebeke, nabij Lokeren? Dan bent u bij de juiste architect. Bij Jolie Jolie worden al uw idee├źn en wensen vertaald naar een origineel concept in provincie Oost-Vlaanderen. Ze verrast u met onverwachte insteken die het concept naar nog een hoger niveau tillen en nog mooier dan uw dromen maken.

Contact opnemen

Laat uw tuinontwerp over aan haar architectenbureau in Wachtebeke nabij Lokeren

U moet zich goed en op uw gemak voelen in een tuin. Het dient als een plaats om tot rust te komen. Daarom voert ze het tuinontwerp uit met uw wensen in het vizier en vertrouwt u best op haar als uw architect in Wachtebeke nabij Lokeren. Daarbij maakt het niet uit of u een stadstuin heeft of woont op het platteland, ze helpt u met alles. Denkt u daarnaast aan de vernieuwing van uw interieur? Ook dan vertrouwt u op haar voor het ontwerp is ze beschikbaar in provincie Oost-Vlaanderen. Ze zorgt ervoor dat elk aspect aan uw woning een gevoel van thuiskomen geeft en let ze dus op elk detail bij het ontwerpen van uw tuin.

Vertrouw op haar deskundigheid

Kom tot rust in uw tuin door het tuinontwerp van haar bedrijf in Wachtebeke, in regio Lokeren. Ze zorgt ervoor dat het een prachtige tuin wordt. Ze is voor andere services ook beschikbaar, zoals interieuradvies geven. Kies voor haar vakkundigheid en laat het ontwerp van uw tuin aan haar over! Vraag een offerte aan via het contactformulier of stuur e-mail naar jolie.vanhimme@jolie-jolie.be. Ze is ook bereikbaar via volgend telefoonnummer 0471 49 84 21.

Neem contact op

Overslagdijk 4
9185 Wachtebeke