Architect voor verbouwing in Wachtebeke

Gedroomde thuisomgeving
Totaalconcept
Inspiratie van projecten

Zoekt u een architect om uw verbouwing in regio Wachtebeke in goede banen te leiden? Dan bent u zeker welkom bij Jolie Jolie. Ze helpt u gericht verder door uw wensen bij de verbouwing te verwerken in het concept. U kunt er bij haar terecht voor elk type interieur dat u maar wilt.

Contact opnemen

U bent bij de juiste architect voor de verbouwing van uw huis in regio Wachtebeke

Een huis moet als een thuis aanvoelen. Dat kan alleen door uw wensen te e integreren in het ontwerp van uw verbouwing. U wordt vast en zeker verrast door het ontwerp dat u krijgt. Als interieurarchitect legt ze er namelijk een verrassende insteek in die uniek is voor u als klant. Het maakt voor haar niet uit of u een grote of kleine verbouwing wilt laten uitvoeren, als architect in Wachtebeke zijn beide even welkom. Wilt u enkel uw huis verbouwen of komt uw tuin daar ook bij? Want daarvoor bent kunt u ook bij Jolie Jolie terecht.

Neem contact op met haar

U kunt bij haar terecht voor elk soort interieur, binnens- of buitenshuis. Elke tuin is daarbij welkom, dus ook de stadstuin. Ze maakt het de perfecte relaxplaats voor u. Jolie Van Himme zorgt ervoor dat de verbouwing van uw huis en tuin zeker volgens haar concept als architect in Wachtebeke goed uitgevoerd wordt. Pas haar interieuradvies toe en uw huis wordt zeker uw thuis. Contacteer haar via het telefoonnummer 0471 49 84 21, stuur een e-mail naar  jolie.vanhimme@jolie-jolie.be of maak gebruik van het contactformulier.

Neem contact op

Overslagdijk 4
9185 Wachtebeke